Over mij

Mijn missie

Al sinds mijn kindertijd voel ik mij intens aangetrokken tot de spirituele wereld. Doorheen de jaren heb ik met gulzige teugen geproefd van de wereld van natuurreligies, reiki, Oosterse filosofie, meditatie, kristallen, kruiden, oliën, ... Helaas, zoals dit gebeurt met zovelen van onze passies, geraakte dit aspect van mijn persoonlijkheid door het leven van alledag meer en meer op de achtergrond.

Na een moeilijke periode in mijn eigen leven en het zelfonderzoek dat hieruit voortvloeide, besloot ik mijn inzichten te delen met anderen en van mijn passie mijn (bij)beroep te maken. Ik wil andere mensen helpen om weer voeling te krijgen met zichzelf, hun mentale en emotionele balans te herstellen en hun levensvreugde terug te vinden. De helende kracht van energetische behandelingen en massages was voor mij een openbaring die ik graag met de wereld deel. Mindfulness hielp mij mezelf écht te leren kennen en mijn leven opnieuw vorm te geven, op zo'n eenvoudige manier dat het haast ongelofelijk is dat niet méér mensen dit al toepassen!

In mijn persoonlijke aanpak combineer ik spirituele inzichten met praktische tools die in het dagelijkse leven het verschil maken.

In de toekomst wil ik mij nog meer verdiepen in andere vormen van holistische behandeling.

Opleidingen

 • Reiki I: the First Degree in the Usui System of Natural Healing
  Certificaat behaald op 22/07/2013 bij Reiki Master Micheline Urgel, Reikihuisje Averbode
 • Reiki II: the Second Degree in the Usui System of Natural Healing
  Certificaat behaald op 03/12/2021 bij Reiki Master Micheline Urgel, Reikihuisje Averbode
 • Mindfulness trainer in de MBCT / MBSR traditie (Mindfulness Based Cognitive Therapy en Mindfulness Based Stress Reduction)
  Certificaat behaald op 22/02/2022 bij See True & I AM (Instituut voor Aandacht & Mindfulness)

In opleiding

 • Energetisch therapeut, erkend door de beroepsfederatie BMF (Belgische Massage Federatie) - Certificaat te behalen in december 2022 bij Zonnestreel VOF 
 • Jaartraject Soundhealing - Certificaat te behalen in juni 2023 bij Sound & Silence
 • Vierjarige vakopleiding Groenhove Methode: 16 kleuren gevoelstherapie - Certificaat te behalen in 2026 bij Zonnestreel VOF

Gepland

 • Opleiding tot compassietrainer in de traditie van de Mindfulness Based Self-compassion Training (MBST) - start februari 2023 bij I AM (Instituut voor Aandacht & Mindfulness)